بازدید مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سلف سرویس و آشپزخانه بیمارستان قائم (عج)
به گزارش روابط عمومی بیمارستان قائم (عج) مشهد، مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در این مرکز، از بخشهای مختلف سلف سرویس و آشپزخانه بیمارستان بازدید کرد.
در جریان این بازدید که با همراهی مدیر حراست بیمارستان قائم و جمعی از مسئولان بیمارستان برگزار شد، فرآیند تهیه و تأمین مواد اولیه غذایی، نحوه نگهداری و ذخیرهسازی اقلام خوراکی، مراحل پخت و طبخ غذا و همچنین کیفیت وعدههای غذایی بیماران و کارکنان مورد بررسی قرار گرفت.
حمید نوری ، مدیر حراست دانشگاه در حاشیه این بازدید، با قدردانی از زحمات پرسنل واحد تغذیه و پشتیبانی، بر ضرورت تداوم نظارتهای مستمر و رعایت کامل اصول بهداشتی در تمام مراحل آمادهسازی و توزیع غذا تأکید کرد.
وی همچنین ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و تغذیهای را از عوامل مؤثر در افزایش رضایتمندی بیماران و کارکنان دانست .
این بازدید در راستای اجرای برنامههای نظارتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف ارزیابی عملکرد واحدهای پشتیبانی و بهبود سطح خدمات رفاهی و تغذیهای انجام پذیرفت.












