واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج) موفق به کسب رتبه دوم کشوری گردید

واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج)  در ارزشیابی سالیانه فعالیت های پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ، موفق به کسب رتبه دوم کشوری گردید.

دکتر حسن مهراد مجد، مدیر واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج) در گفت و گو با وبدا گفت: واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج) در ارزشیابی شاخص های سال 1399 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موفق به کسب رتبه دوم کشوری در بین واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور گردید.

مدیر واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج) تصریح کرد: ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی مراکز آموزشی پژوهشی و درمانی بر اساس ابلاغ سالانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاهها و  تفکیک تیپ های سه گانه  دانشگاهی انجام می گیرد.

وی با اشاره به این که:  این دستاورد ارزشمند علمی ماحصل تعامل سازنده و همکاری تنگاتنگ متخصصان بالینی، پزشکان ، دانشجویان مقاطع عمومی و دستیاری و اعضای واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج) می باشد افزود: این واحد همچنین پیش ازاین ، در ارزشیابی سالهای 1396 و 1398 نیز موفق به عنوان واحد برگزیده در زمینه توسعه تحقیقات بالینی در سطح کشور شد.

مدیر واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج) اظهار کرد: واحد توسعه تحقیقات بالینی ، با هدف ترغیب و توانمند سازی اعضای هیئت علمی ، پرسنل و دانشجویان و فراهم نمودن تسهیلات جهت انجام پژوهش های بالینی مسئله محور در بیمارستان و ایجاد پل ارتباطی بین علوم بالینی ، پایه و صنعت و فناوری تشکیل شده است.

وی گفت :امید است  با  تداوم همکاری و حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ، مسئولین عزیز بیمارستان به ویژه همکاری بیشتر اساتید بالینی و پایه ، شاهد ارتقا سطح کمی و کیفی پژوهش های مسئله محور بالینی  و  ارتقاء جایگاه واحد توسعه در کشور و به تبع آن بهبود سلامت جامعه باشیم.

دکتر مهراد مجد ضمن تبریک این دستاورد ارزشمند علمی به اعضای واحد توسعه تحقیقات بالینی ، پژوهشگران و خانواده بزرگ بیمارستان قائم (عج)  ازحمایت های بی دریغ معاونت پژوهشی دانشگاه، ریاست و معاونت آموزش و سلامت بیمارستان قائم (عج) که همکاری های خوبی را در راستای بستر سازی و توسعه پژوهشهای بالینی ،اعضای هیئت علمی، پزشکان و پژوهشگران ارائه کردند تشکر نمود.