برگزاری کارگاه آموزشی کشت سلولی دو بعدی

دکتر علی مرادی، استادیار مهندسی بافت ، مدرس کارگاه آموزشی کشت سلولی دو بعدی در گفت و گو با وب دا گفت: این کارگاه با حضور پزشکان واعضای هیئت علمی ، دانشجویان و محققین پسادکتری در پژوهشکده بوعلی برگزار می شود.

دکتر مرادی تصریح کرد: کارگاه تئوری کشت سلولی دو بعدی، با همکاری و مساعدت واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان قائم (عج)، مرکز تحقیقات ارتوپدی و مرکز جامع سلولهای بنیادی دانشگاه، بیستم تا بیست و یکم تیر ماه به مدت دو روز در محل پژوهشکده بوعلی برگزار شد .

استادیار مهندسی بافت و عضو هیئت علمی بیمارستان قائم(عج) با بیان اینکه بخش عملی این کارگاه نیز در آزمایشگاه مرکز تحقیقات ایمونولوژی پژوهشکده بوعلی از بیست و دوم تیر تا پایان اين ماه به مدت هشت روز برگزار می گردد خاطر نشان کرد: در این کارگاه دانشجویان و محققین علاقه مند مباحث، جداسازی به شیوه اکسپلنت، کشت دو بعدی، پاساژ و کرایو سلولهای فیبرو بلاست پوستی،را فرا می گیرند.