تشکیل مدرسه بین المللی بیماری صرع

در راستای تشکیل "مدرسه بین المللی بیماری صرع "نشست هم اندیشی اساتید و جراحان گروه مغز و اعصاب در بیمارستان قائم (عج) برگزار شد

نشست هم اندیشی گروه مغز و اعصاب بیست و هشتم خرداد ماه 1401 در بیمارستان قائم (عج) برگزار گردید.

این نشست که با حضور جمعی از جراحان گروه مغز و اعصاب با موضوع " مدرسه بین المللی بیماری صرع" برگزار گردید ، اساتید به بیان نظرات در مورد تشکیل این مدرسه و چالشهای پیش رو پرداختند و راهکارهای مناسب در این زمینه ارائه گردید.

در ادامه دکتر علی گرجی استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر در گفت و گو با و بدا با بیان اینکه: در هفته جاری "مدرسه بین المللی بیماری صرع " با حضور جمعی از جراحان میهمان از کشورهای آلمان،کانادا به همراه اساتید و متخصصان کشورمان برگزار خواهد شد افزود: هدف از تشکیل این مدرسه ارائه نقطه نظرات آموزشی نوین توسط اساتید گروه ، در راستای استفاده از تکنولوژی ثبت امواج مغزی و روشهای تحقیقاتی، پژوهشی نوین درمانی و یافتن داروهای مناسب برای بیماران مبتلا به صرع ، با اثر درمانی بهتر خواهد بود.

وی همچنین گفت:در پایان تعدادی از بیماران مبتلا به صرع مقاوم که سالهاست از این بیماری رنج می برند ودرمانهای دارویی دربهبود آنها نتیجه بخش نیست با همت این تیم تخصصی جهت درمان قطعی ،تحت عمل جراحی قرار خواهند گرفت.