به گزارش وبدا، اسامی منتخبین جشنواره دست پخت غذاهای رنگارنگ در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج) اعلام شد.
در این رقابت، خانم موحدی، خانم محتاج، خانم مؤذنی، خانم براتی، آقای بختیاری، خانم غلامعلی زاده، خانم کامکار، خانم حق دوست، خانم تاجی، خانم رفتاری بر اساس امتیازات داده شده توسط هیأت داوران جزء 10 نفر اول برتر این جشنواره برگزیده شدند.
جشنواره غذا که به همت مدیریت پرستاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج) برگزار شد، پرسنل بخش های مختلف بیمارستان، دست پخت های رنگارنگ خود را در ضیافتی به رقابت و گزینش هیأت داوران گذاشتند.
 هیأت داوران جشنواره آقای معموری( رئیس مرکز)، آقای دکتر محسن زاده( مدیر مرکز)، خانم نوری، اقای مجیدی توکلی( مسئول واحد تغذیه) و اقای سجاد صنعتی ( مسئول اداره بهبود) به دست پخت ها، بر اساس معیارهای تعیین شده، امتیاز دادند.
 محور گزینش غذای برتر در این رویداد رقابتی، تزئینات غذا، طعم کلی غذا و نیز سنتی بودن آن بود.
البته به همکارانی که، با چند نوع غذا در این رقابت شرکت کرده بودند، امتیازی چند غذایی بین 5 تا 10 امتیاز تعلق گرفت.
 گفتنی است؛ جشنواره غذا در بیمارستان قائم (عج)، پنجشنبه هفتم تیرماه 1403، از ساعت 8 لغایت 10 صبح در محل غرفه های نمایشگاهی سالن شهید چمران مرکز آموزشی، پژوهشی  درمانی بیمارستان قائم (عج) برگزار شد، که با استقبال خوب پرسنل مرکز همراه بود.
همچنین، نوزدهم تیر ماه، روز سه شنبه طی جلسه ای که با حضور مسئولان و سرپرستاران بیمارستان، در سالن شورا برگزار می شود، از منتخبین جشنواره غذا با اهداء جوایز تقدیر به عمل خواهد آمد.
قابل ذکر است؛ خانم بهاری از کارکنان بخش اعصاب یک و خانم لشکری از کارکنان جراحی زنان نیز، 2 برنده حائز جوایز فرهنگی جشنواره شدند.








