ایتا دانشگاه     آی گپ دانشگاه     روبیکا دانشگاه
مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج)
 مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج)

 

رقابت دستپخت های رنگارنگ در جشنواره غذا ی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در جشنواره غذا که به همت مدیریت خدمات پرستاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج) برگزار شد، پرسنل بخش های مختلف بیمارستان، دستپخت های رنگارنگ خود را در ضیافتی به رقابت و گزینش هیات داوران گذاشتند.


به گزارش وبدا، این جشنواره با حضور دکتر معموری رئیس بیمارستان، دکتر محسن زاده مدیریت بیمارستان، معصومه نوری مدیریت خدمات پرستاری مرکز و آقایان مجید توکلی وسجاد فعال صنعتی به هیأت داوران و مشارکت  با هدف بهبود ارتباطات و مشارکت بیشتر کارکنان برگزارشد.


محور گزینش غذای برتر در این رویداد رقابتی، تزئینات غذا، طعم کلی غذا و نیز سنتی بودن آن بود که پس از اعلام نظر داوران مسابقه، دستپخت های منتخب اعلام و اسامی برندگان روز شنبه 9 تیرماه،  اعلام و جوایز ارزنده ای اهداء خواهد شد.


گفتنی است؛ جشنواره غذا در بیمارستان قائم (عج)، پنجشنبه هفتم تیرماه 1403، از ساعت 8 لغایت 10 صبح در محل غرفه های نمایشگاهی سالن شهید چمران مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان قائم (عج) برگزار شد که با استقبال خوب پرسنل مرکز همراه بود.

 

 

 

 

 

 

منوی موبایل