ایتا دانشگاه     آی گپ دانشگاه     روبیکا دانشگاه
مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج)

برگزاری کارگاه آموزشی سو تغذیه بیمارستانی و روش‌های مقابله با آن در بیمارستان قائم (عج)

کارگاه آموزشی "سو تغذیه بیمارستانی و روش های مقابله با آن" با حضور کارشناسان و مسئولین تغذیه مراکز آموزشی و درمانی استان در بیمارستان قائم (عج) برگزار گردید.

در این دوره آموزشی که به همت مسئولین بیمارستان دکتر شیخ برگزار شد، دکتر عرب متخصص تغذیه در خصوص علائم سوء تغذیه ،غربالگری تغذیه و ابزارهای آن سخن گفت.

متخصص تغذیه با اشاره به شیوع سوء تغذیه بیماران در بیمارستانها ،علل عمده آن را طولانی شدن روند بهبود،خطر بروز عوارض جانبی بعد از جراحی و بی اشتهایی عنوان کرد.

دکتر عرب اظهار داشت: تغذیه در روند بهبود و درمان بیماران بالینی بسیار تاثیر گذار است و در این زمینه دستورالعمل ها و فرم های ارزیابی به تفکیک بزرگسال و کودکان طراحی شده است.

وی گفت: مراکز درمانی با ارائه خدمات غذایی استاندارد و بهره گرفتن از مشاورین تغذیه در راستای ارزیابی بیماران بالینی و تسریع روند بهبود بیماران نقس مهمی دارند.