قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه در رقابت های دستگاه های اجرایی کشور

تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رقابت های دور مقدماتی منطقه 5 کارکنان دستگاههای اجرایی کشور به مقام قهرمانی نایل شد.

اخبار
همزمان با ایام هفته سلامت، تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در رقابت های دور مقدماتی مسابقات منطقه 5 کارکنان دستگاههای اجرایی کشور با تیمهای والیبال بانوان یزد ، کرمان و بیرجند هم گروه بودند که با نتیجه مشابه دو بر صفر موفق به شکست همه تیمهای هم گروه شده و قهرمان این مسابقات شدند.

این دور از مسابقات به میزبانی مشهد در سالن مهران در تاریخ 17 تا 20 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار گردید،که دور نهایی مسابقات در خرداد ماه به میزبانی شهرستان چالوس برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است دو نفر از اعضای این تیم ،راضیه داوری وفاطمه شاکری ازهمکاران بیمارستان قائم (عج) هستند . برای بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی مشهد آرزوی موفقیت داریم.