آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان قائم (عج)

به گزارش روابط عمومی بیمارستان قائم (عج) روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۱ مراسم تکریم از تلاش‌ها و زحمات مجدانه خانم دکتر فاطمه تارا در دوران تصدی پست ریاست مرکز قائم(عج) و معارفه آقای دکتر غلامعلی معموری به عنوان رئیس جدید بیمارستان در تالار شهید چمران با حضور سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی آقای دکتر کیانی، جمعی از معاونین محترم دانشگاه، اساتید، مدیران و کارکنان مرکز برگزار شد.

دکتر تارا در ابتدای مراسم گفت: حدود دو سال خدمتم در این بیمارستان،  با ورود ویروس منحوس کرونا همزمان شده بود و روزهای بسیار سختی را گذاراندیم ، که اگر حمایت‌ها و تلاش‌های بی دریغ ریاست و مدیران محترم دانشگاه و همکاران در حوزه های مختلف نبود، امکان فائق آمدن بر این مشکلات مقدور نبود. وی از زحمات و تلاش‌های جهاد گونه تمامی اساتید، پزشکان و پرسنل درمانی و اداری که حامی و یاریگر در این روزهای سخت و طاقت فرسا بودند، همچنین به صورت ویژه از معاون درمان و آموزش سلامت مرکز آقای دکتر مصطفی احمدی و معاون توسعه مدیریت بیمارستان اقای دکتر خداپرست بابت همراهی و تلاش شبانه‌روزی در جهت نیل به اهداف عالیه دانشگاه و بیمارستان تقدیر و تشکر کرد.

دکتر تارا همچنین آقای دکتر معموری را یکی از مدیران با تجربه، پرتلاش و موفق دانست و آرزوی توفیق برای ایشان کرد.

دکتر معموری رییس جدید بیمارستان نیز ضمن ابراز تشکر از سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و  اعتمادی که به وی شده، اذعان داشت تمام توان خود را برای بهبود سطح کمی و کیفی بیمارستان بکار می گیرد تا با همراهی، همفکری و کمک گرفتن از تجارب روسا و مدیران پیشین و حمایت کارکنان بتواند خدمات شایانی در جهت ارتقا هرچه بهتر بیمارستان انجام دهد

دکترکیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیز در پایان مراسم، طی حکمی دکتر معموری را به عنوان سرپرست بیمارستان قائم (عج) منصوب کرد. همچنین  با اهداء لوح و هدایایی به رسم یادبود از زحمات دکتر تارا تقدیر و تشکر بعمل آورد.

منوی