گوشت های مصرفی در آشپزخانه بیمارستان گرم و به روز است
به گزارش روابط عمومی مرکز قائم (عج) دکتر حسین محسن زاده مدیر مرکز قائم (عج) مرکز اعلام داشت علیرغم وجود تنگناهای مالی در سال جاری و به منظور ارتقاء کیفیت خدمات تغییرات اساسی درآنالیزهای غذایی پرسنل و بیماران بوجود آمده است که می توان موارد ذیل را نام برد :
- برنج مصرفی مرکز برای تمامی وعده های غذایی برنج ایرانی درجه یک و ترجیحا دوبارکشت می باشد.
- گوشت مصرفی تمامی خورشها و غذاهای مخلوط از نوع گوسفندی تازه وروزانه می باشد.
- مرغ مصرفی تمامی وعدههای مورد نیاز مرغ گرم وکشتار روز می باشد.
- گوشت گوساله ، خوراک ماکارونی و مصرفی در تولید کباب کوبیده مخلوطی ازگوشت گوساله وگوسفندی می باشد.
- شنیسل مرغ (گوشت خالص سینه مرغ بدون استخوان)مصرفی در جوجه کباب وخورشتهای رژیمی وسایر نیارها از نوع گرم وکشتار روز است .
- ماهی مصرفی بیماران و پرسنل از نوع استیک هوکی اقیانوس دوال با بهترین کیفیت است .
- دو منو شدن وعدههای ناهار وشام پرسنل محترم و بیماران با رژیم معمولی از دستاوردهای سال جاری می باشد .
وی اظهار داشت : تمامی گوشت های مصرفی مود نیاز مرکز از نوع گرم و تاریخ روز میباشد و مواد اولیه مصرفی در واحد آشپزخانه از نوع درجه یک و و از بهترین تولیدات و مارک های معتبر موجود است .
در پایان وی ضمن تشکر از تلاش های رئیس اداره امورعمومی مرکز و همکاران زیر مجموعه ایشان در واحد تغذیه ابراز امیدواری کرد با ارائه نقطه نظرات ارزشمند همکاران بتوانیم در سال آتی در زمینه ارتقاء خدمات واحد تغذیه گامهای موثرتری برداریم . ضمنا در سایت مرکز فرم نظرسنجی تعبیه شده که همکاران محترم و مراجعین عزیز می توانند نظرات خود را در خصوص سه وعده غذایی و میان وعده ها اعلام نمایند .













