ایتا دانشگاه     آی گپ دانشگاه     روبیکا دانشگاه
مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج)
 مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج)

 

گوشت های مصرفی در آشپزخانه بیمارستان گرم و به روز است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

گوشت های مصرفی در آشپزخانه بیمارستان گرم و به روز است

به گزارش روابط عمومی مرکز قائم (عج) دکتر حسین محسن زاده مدیر مرکز قائم (عج) مرکز اعلام داشت علیرغم وجود تنگناهای مالی در سال جاری و به منظور ارتقاء کیفیت خدمات تغییرات اساسی درآنالیزهای غذایی پرسنل و بیماران بوجود آمده است که می توان موارد ذیل را نام برد :

-       برنج مصرفی مرکز برای تمامی وعده های غذایی برنج ایرانی درجه یک و ترجیحا دوبارکشت می باشد.

-       گوشت مصرفی  تمامی خورشها و غذاهای مخلوط از نوع گوسفندی تازه وروزانه می باشد.

-       مرغ مصرفی تمامی وعدههای مورد نیاز مرغ گرم وکشتار روز می باشد.

-       گوشت گوساله ، خوراک ماکارونی و مصرفی در تولید کباب کوبیده مخلوطی ازگوشت  گوساله وگوسفندی می باشد.

-       شنیسل مرغ (گوشت خالص سینه مرغ بدون استخوان)مصرفی در جوجه کباب وخورشتهای رژیمی  وسایر نیارها از نوع گرم وکشتار روز است .

-       ماهی مصرفی بیماران  و پرسنل از نوع استیک هوکی اقیانوس دوال با بهترین کیفیت است .

-       دو منو شدن وعدههای ناهار وشام پرسنل محترم و بیماران با رژیم معمولی از دستاوردهای سال جاری می باشد  .

وی اظهار داشت : تمامی گوشت های مصرفی مود نیاز مرکز از نوع گرم و تاریخ روز میباشد و مواد اولیه مصرفی در واحد آشپزخانه از نوع درجه یک و و از بهترین تولیدات و مارک های معتبر موجود است .

در پایان وی ضمن تشکر از تلاش های رئیس اداره امورعمومی مرکز و همکاران زیر مجموعه ایشان در واحد تغذیه ابراز امیدواری کرد با ارائه نقطه نظرات ارزشمند همکاران بتوانیم در سال آتی در زمینه ارتقاء خدمات واحد تغذیه گامهای موثرتری برداریم . ضمنا در سایت مرکز فرم نظرسنجی تعبیه شده که همکاران محترم و مراجعین عزیز می توانند نظرات خود را در خصوص سه وعده غذایی و میان وعده ها اعلام نمایند .

 

 

منوی موبایل