منوي اصلي

مرکز آموزشی ،پژوهشی ودرمانی قائم (ع)

بیمارستان قائم(عج) مشهد موفق به اخذ مجوز پذیرش بیماران بین الملل (IPD) شد.

دکتر داستانی رئیس بیمارستان قائم(عج) مشهد گفت:

از زمان تشکیل واحد گردشگری سلامت در مرکز قائم(عج) و برابر ممیزی های انجام شده توسط کارشناسان ستاد دانشگاه و وزارت بهداشت به لطف خداوند و عنایت خاصه امام هشتم(ع) این بیمارستان موفق به دریافت مجوز پذیرش بیماران بین الملل(IPD) شد.

دکتر داستانی همچنین اضافه کرد: با دریافت این مجوز بیماران خارجی میتوانند با مراجعه مستقیم به بیمارستان یا از طریق معرفی، توسط شرکت های دارای مجوز گردشگری سلامت از خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی این مرکز با امکانات ویژه و (VIP) که برای این گروه از بیماران پیش بینی شده بهره مند شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود:

اخذ گواهینامه و مجوز پذیرش بیماران بین الملل از وزارت بهداشت و درمان علاوه بر ارتقاء سطح کیفیت خدمات مرکز ،گامی مهم در عرصه ی رقابت و جذب گردشگران سلامت خواهد بود که از کشورهای همجوار منطقه به شهر مقدس مشهد، شهر پایتخت معنوی جمهوری اسلامی سفر میکنند.